Galleria

Kulmien kestopigmentointi  - Miksi naiset haluavat korostaa erityisesti kulmiaan? Vastaus on yksinkertainen – kulmien muoto luo ryhtiä ilmeeseen. Korkealle kohonneet kulmat saatavat aikaan ihmettelevän ilmeen, matalalla olevat kulmat tekevät ilmeestä pahantuulisen ja hieman kaarevat kulmat luovat pilkkeen silmäkulmaan.

Huulten kestopigmentointi - Että huulten tulevaa kestopigmentointia varten voitaisiin valita sopiva menetelmä, tekijän on arvioitava asiakkaan kasvojen mittasuhteita ja muotoja. Eli toisin sanoen, on otettava huomioon, millaisiin kehyksiin tulee täydellinen tulos – tässä on lähdettävä kasvojen muodostamasta kokonaisuudesta.

Silmien kestopigmentointi Tyylikkäät viivat ripsien juurella korostavat silmien kaunista muotoa entisestään. Tarvittaessa voidaan muotoa myös korjata. Kun puhutaan silmien kestopigmentoinnista, on hyvin tärkeätä että palvelua pyydetään kokeneelta ja tunnustetulta tekijältä.

Jälkipigmentoinnin merkitys kokonaisuuden kannalta on vähintäänkin yhtä tärkeä kuin ensimmäisen pigmentoinnin! 

Koskaan ei voi ennalta tietää miten kudos ottaa värin vastaan,miten väripigmentti muuttuu ihmisen oman pigmentin kanssa joten jälkipigmentoinnissa katsotaan sitä kaikkea ja tehdään tarvitavat korjaukset.
Vasta jälkipigmentointi takaa tasaseen ja viimeistellyn lopputuloksen.